I en box

Såhär känns mitt liv just nu! Olika projekt som just nu är i små boxar men som väntar på att öppnas och visas upp för er alla. Denna helgen har ägnats åt ett av projekten så nu ska  jag packa upp väskan och lägga mig i soffan för att ladda om inför måndag och ny händelserik vecka. Redan nästa vecka kommer jag nämligen dela med mig utav en väldigt spännande sak som jag har gått och drömt om länge. Passande nog hittade jag dessa fina bilder på projekt i små boxar, den sista bilden kanske kan inspirera till hur man ganska enkelt kan fixa ett dockskåp till de små? Väldigt tjusigt om ni frågar mig!

Foto: Femke Pastijn via HannasRoom på Pinterest

5 reaktion på “I en box

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>