Fabriksarbete

Jag kom på att jag inte har visat dessa bilder från min och Anders dag i fabriken och det vore ju synd att inte visa dem alls. Tanken med denna bildserie var att flirta lite med mötet mellan lokalens förflutna som gummifabrik och nutidens fåfänga kreatör vid skrivbordet. Vi lät elkablarna hänga, isoleringen och skäpet på golvet ligga men detaljerna och möblerna är långt ifrån skräp. Eller det skulle vara pappas gamla tapetserar bord då som var nära att åka till tippen i samband med en flytt men räddades av mig och A, som tur var!

Foto: Anders Jungermark Styling: Johanna Laskey

23 reaktion på “Fabriksarbete

  1. Pingback: Fabrikarbeit

  2. Du är fantastiskt duktig! Jag älskar din blogg, den är så inspirerande. Och detta “fabriksarbete” är otroligt vackert, både styling och foto!

  3. Pingback: Workplace | Be A Strainer

  4. Jätte fint! Jag gillar kontrasterna. Är det okej och jag använder mig och några av bilderna i bloggen? Självklart anger jag källa och länkar.

  5. Jag älskar Collaget med den gråtande nyfödda bebisen! Får mig att tänka på hur mitt liv ser ut just nu:) barn, jobb, almenacka, kampen att hålla “fred” i relationen, kärleken till livet. Ja det fick den bilden mig att tänka på. väldigt fint Johanna!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>