Sovrummet

Här kommer några fler bilder från vårt sovrum. Vet inte om jag får säga det själv men jag tycker att det var väldans fint att sängen inte är sådär perfekt bäddad som de annars är i magasinen. För det är faktiskt, i ärlighetens namn, oftast det ser ut såhär hemma hos oss. En obäddad säng. I den bästa av världar önskar jag att jag var sådär redig som bäddade sängen varje morgon, men icke! Eller det är faktiskt ganska skönt att inte vara sådär redig jämt förresten.. Jag tar tillbaka önskningen.

Foto: Lönngren/Widell Photography

27 reaktion på “Sovrummet

 1. Hi, Just found this blogg and all I can say “WOW”! Going definitely to keep on reading this :-) May I ask where you have purchased that lovely “blomstertid”-poster. Tack!

  • Tack! Det är dock inte jag som är fotografen, är usel på att fotografera.. :) Det är Lönngren/Widell photography som tagit dessa fina bilder.
   Tavlan har jag gjort själv, eller rättare sagt min sambo. Bara att gå till ett tryckeri som printar på stora papper. Väldigt lätt!

 2. Satt och bläddrade i Residence igår kväll. Fick syn på ett fint inredningsreportage lite längre bak i tidningen och upptäckte att det var ditt hem. Så skön stil ni har. Vår dotter är inneboende i Göteborg och skulle säkert gett mycket för att få bo såhär fint.

  Anita

 3. Gick på Engelbrektskolan samtidigt som dig och måste bara säga grymt jobbat! Både med din karriär och med Adam.
  Ha en fin helg!

 4. Åh vad mysigt du har det! En sängkappa som döljer förvaringen under sängen letar jag efter. Var har du köpt din? :) Tack för en fin blogg!

 5. hej johanna!
  klart du får säga det själv. annars säger jag det :).
  helt underbart. livlampan har jag själv men på något sätt kommer den inte till sin rätt här, hur fin den än är. måste flytta :).
  kram/jennifer

 6. Jag gillar också när sängen inte är perfekt bäddad, speciellt om man har påslakan i något extra mjukt material som tex linne, lite skrynkligt och fint fall.. Då blir det sådär lagom :)

 7. Vad fint du har det , Johanna!!!

  När det kommer till bäddandet, så är jag väldigt upp och ner…beror på humöret. Vissa perioder bäddar jag väldigt stramt och andra perioder ser sängen väldans ruffsig ut… Det är skönt att göra som man känner för ,-)

  Kram Charlotte

 8. Oj vi bäddar nästan aldrig sängen. Ibland på helgerna med överkast, men jag älskar våra vita linnelakan och så känns sängen mer inbjudande när den inte är så där perfekt stramt bäddad. Sen vet jag inte varför men ofta tycker jag att om man bäddat med sänglakan så känns det som att det luktar lite instängt när man ska gå o lägga sig. Nej öppna fönster och upvikta täcken (försöker övertala mig själv att min oordning är bra här…)

 9. Jag är en sån som MÅSTE bädda sängen och barnens sängar innan jag ger mig av. Annars vet jag inte vad som kan hända. Helst måste jag skaka av sängkläderna genom fönstret också. Så därför tittade jag extra mycket på sovrumsbilden i Residence. Den var så fin så fin. En sån säng skulle jag vilja ha. Kram.

 10. Jag instämmer! Det är ju faktiskt oftast så det ser ut hos de flesta, även hos mig. Hemskt fint sovrum har du(och resten av hemmet också för den delen)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>