Mitt 2011

Jag älskar listor i alla dess former och gillar att sammanfatta det som har varit, samtidigt som att jag älskar att se framåt mot nya mål och äventyr. Innan jag välkomnar 2012 bjuder jag på en återblick på 2011. Vilket år det har varit!

I Januari blev det ordning i vår lilla 1:a som vi flyttade till helgen innan jul, från en 4:a. Behöver inte gå in på detaljer men trångt var det. Jag åkte till Bread & Butter mässan i Berlin med jobbet, fin stad med massor att se. Sedan var det Formex mässan och övernattning på Story hotel.

I Februari började vi på allvar leta efter ett boende att köpa. Jag vann den fina Liv lampan i en tävling på trendenser.se. Lycka! Jag fick dille på att göra stilleben i olika färgskalor, först ut var det blåa. Inspirationsresor till både London och Paris gjordes.

I Mars var jag i Hong Kong på inköpsresa. Jag blev ägarinna till mitt allra första Lite Kalabalik armband, fortsatte med mina stilleben och fikade i vårsolen som tittade fram för första gången på länge.

April inleddes med en härlig resa till Milano med familjen. Sedan bar det av till Köpenhamn och bästa restaurangen Lele med jobbet. Jag åkte ner till Helsingborg för en mini bloggträff med bästa Malin och Elle, vi fikade på snygga Ètoile. Artilleriet öppnade och Göteborg fick härmed Sveriges bästa inredningsbutik. Mycket tankar gick till den stundande renoveringen som väntade för vi hade äntligen blivit med lägenhet. Ett besök på Fönsterantiken resulterade i en blå dörr som nu sitter i vår lägenhet.

I Maj fick vi äntligen tillgång till lägenheten och renoveringen kunde börja. Vi renoverade och jag gjorde moodboards över hur det skulle bli. Jag fyllde år och fick bland annat en fin Spode kopp och frossade i rosa pioner.

I Juni var jag uppe i Stockholm på Höganäs presslunch där Lotta Lundgren lagade mat och pratade, ett besök i affären Gamla lampor hann jag även med. Första badet i havet gjordes och jag följde med Frida ner till Ronneby som en  hjälpande hand i ett roligt projekt. Nu stod även lägenheten så gott som klar så jag kunde äntligen börja piffa.

I Juli var det äntligen semester, den inleddes med en lyxig vecka på franska rivieran med familjen. Sedan bar det av till stugan i bohuslän som bjöd på vackert väder och fantastiska solnedgångar. Väl hemma njöt jag av att göra ingenting, köpte mig en fin sjal som jag blev alldeles kär i, fyndade en fåtölj på loppis och fixade en arbetshörna i hallen.

Augusti är lika med nystart för mig, jag funderar och skriver listor som aldrig förr. Jag skrev ett inlägg om drömmar och uppmanade er läsare att göra likadant. Jag hade en frågestund för att fira besöksrekord på bloggen. Tillsammans med fotograf Anders hade jag en heldag i en fabrik utanför Borås som resulterade i massor av fina bilder till portfolion. Jag köpte höstblommor, frossade i kantareller och drömde stort.

I September hände det mycket! Jag jobbade min sista dag på arbetsplatsen som varit min det senaste året samtidigt som att jag fick reda på att jag blivit antagen till kursen på beckmans akademi. Jag fick köpa en Pia lampa som jag varit på jakt efter länge från en snäll bloggläsare och en glimt av Tant Johanna syntes i Elle Interiör. Vi fick besök av familjen Lönngren/Widell som var här hemma hos oss för att ta bilder till reportaget till Residence. Sist men inte minst så var jag i Nice med tjejkompisar på en skön långweekend.

Oktober startade med både nytt jobb och studier på beckmans. Otroligt inspirerande med två dagar i veckan upp i Stockholm i beckmans lokaler med Lotta Agaton som lärare och en massa intressanta föreläsare och spännande projekt i klassrummet. Några nätter spenderades i bloggers inn rummet på Scandic Grand Central och Tant Johanna syntes återigen i Elle Interiör.

I November var det dags för slutprojektet i snygga Delight Studios, girlang syddes och Therese Sennerholts tavlor ställdes på sned. Artilleriet bidrog till att julkänslan infann sig och jag lussebakade. Fotograf Anders var här en lördag och hjälpte mig med fotningen av IKEA  Livet Hemma stylingen.

December bestod av jobb, projekt och ännu mera jobb. Inte minst med lanseringen av min nya sida. Reportaget i Residence publicerades, så även gästinläggen till IKEA Livet Hemma. Men lite pyssel hann jag faktiskt med!

Tack för ett fantastiskt 2011 fyllt med kreativitet, livsglädje, nya vänner och massor av resor!

 

10 reaktion på “Mitt 2011

  1. Tack för din fina hälsning! Och ett fantastiskt år önskar jag dig! Och det är såklart att vi måste hinna ses på riktigt någon gång. Hur svårt kan det vara ;)

    Och såå fint det är härinne, nu måste jag ju på direkten, fixa till min länklista! Det är såklart att jag glömt det och missat alla fina uppdateringar med Ikea och allt. Hurra vad fint!

    Stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>