Köket

 

Tusen tack för all fin respons jag har fått angående reportaget! Visst har det varit lite nervöst eftersom att artikeln var så pass personlig men efter alla hejarop så känns det bara kul och spännande. Här visar jag några fler bilder från vårt kök som togs av Lönngren/Widell när de var här. Känns helt otroligt lyxigt att ha en hel hög med fina proffs fotograferade bilder från sitt egna hem så jag portionerar ut dem lite allt eftersom här på bloggen. Håll till godo!

Foto: Lönngren/Widell Photography

12 reaktion på “Köket

 1. Pingback: Muros de cuadros | Casa Haus

 2. Gud så fint! Wow! Vilken inspiration. Och vad snyggt med det svarta golvet! Ser fram emot att se mer!
  Gott nytt år/ Nanna så fint jag vill

 3. Hej Johanna,
  Mitt första besök här! Vilka otroligt fina bilder från ditt kök! Din blogg verkar vara supermysig, nu ska jag kika runt lite.
  Hoppas du har sköna mellandagar!
  // Jennica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>