Julblomster & pyssel

Julens finaste pynt består av växter och egengjort pyssel om ni frågar mig. Kan inte förstå de föräldrar som gömmer undan barnens julpynt, det är bland det finaste tycker jag. Charmigt och personligt! Men just nu nöjer jag mig med mitt egna pyssel..

Foto: Tant Johanna

10 reaktion på “Julblomster & pyssel

 1. Den där girlangen har jag sett på flera ställen, hm. Då måste det vara enkelt att fixa en själv. Ställer samma fråga som Anna, använder man symaskinen? Hur gör du för att tråden inte trasslar mellan pappersfigurerna?

  • Japp, den är ganska enkel att fixa till själv. Jag har använt en symaskin som egentligen är en industrimaskin, alltså snäppet bättre än en vanlig hushålls symaskin. För att undvika trassel drog jag bara i den bakre pappersformen samtidigt som att jag matade in en ny. Lycka till! Johanna

  • Japp, den är ganska enkel att fixa till själv. Jag har använt en symaskin som egentligen är en industrimaskin, alltså snäppet bättre än en vanlig hushålls symaskin. För att undvika trassel drog jag bara i den bakre pappersformen samtidigt som att jag matade in en ny. Lycka till! Johanna

 2. Jag läser bloggar varje dag och har väl en sisådär 10-20 stycken som jag kikar in hos. Ett lättsamt nöje som ger vardagen en liten guldkant! Och din blogg Johanna är som den allra godaste karamellen i påsen…så den spar jag till allra sist! Jag får inspiration till allt möjligt, köksrenoveringen, smutsiga pasteller, stolar, lampor, påslakan! Ja! jag kan inte säga annat än att jag tycker väldigt mycket om att kika in här hos dig!

  Lite beröm sådär en måndagseftermiddag! Lycka till med vad du än tar dig för här i livet!

  All bloggkärlek!

  Therese<3

  • Men åh så glad jag blir. Nu anar inte! Tänk att jag är din favorit bland så många. Tusen, tusen och åter tusen tack <3

   Denna fina beröm kommer jag bära med mig. Tack!

   Massa kramar Johanna

  • Jag har använt en industrisymaskin, men det går alldeles säkert lika bra med en vanlig. Klipp bara till önskat antal pappersformar och mata på i symaskinen, viktigt att hålla i den bakra formen så att det inte trasslar!
   Lycka till.
   Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>