Drömhem

Hjälp vilket fint hem jag har hittat till via Hanna! Det kliver direkt upp på min “favorit-hem-lista”. Jag vet inte riktigt hur det ska gå till men det finns så många olika typer av boenden jag skulle vilja ha. Jag drömmer om att bo i en industrilokal högst upp i ett hus med takterass och stora fönster, ett gårdshus med en mysig liten innergård, en stor sekelskifteslägenhet med kakelugnar och rum i fil. Och så drömmer jag ju om ett hus vid havet med enorm trädgård så att jag kan driva en handelsträdgård och kreativ verkstad när jag blir en gammal tant. Jag hör ju hur detta låter men sådan är jag! Jag får lugna mig med att livet förhoppningsvis blir långt och drömmar är till för att förverkligas. Inte alla samtidigt men någon åt gången. Vissa drömmar kanske förblir drömmar, ersätts med nya eller så kanske man hittar hem till slut och slutar drömma. Vad som händer återstår att se, viktigast är att man har kul och trivs längst vägen..

Foto: OWI via Hannas Room

20 reaktion på “Drömhem

 1. aaah lovely! då är du som jag, jag har många drömhem. snart lämnar jag och mina två små vår sekelskiftesdröm vi bott i hela deras liv, vi lämnar vinden med kakelugnar och kliver in i något helt nytt, en ny dröm! det blir en vind den här gången också, men mitt inne i sthlm, och det blir nytt, från betonggolvet och sex meter ända upp till taket. barnen är överlyckliga över deras loft, själv är jag överlycklig över att jag kommer äntligen få inreda en terass och sen ännu en, en solterass på vårat tak. men den skulle jag behöva hjälp med, så inspiration på solterass, vad säger du? kram mini http://www.mamamini.blogg.se

  • Det låter helt underbart Mini!
   Solterass alltså, jag funderar så kanske det kommer ett litet inlägg till dig ;)
   Kramar Johanna

 2. Åh Johanna! Du tar orden direkt ur min mun!!! Jag inser att jag måste ha ett flertal boende för att tillgodose alla mina olika stilar och smaker. Ibland kan det bli riktigt stressande..eller hur!? Det kanske är ett lyxproblem man får dras med när man är en kreativ person ;-). Jag älskar ditt inlägg idag. Måste ta med det till min blogg!

  Må så gott!

  Kram Blackbird

 3. Jamen åh så vackert! Det är nästan lite tårar i ögonen på de vackra gamla klinkergolven och de höga fönstren. Och sen trädgården. Love!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>