Examensuppgiften

Igår var jag på snabbvisit i Stockholm för att vara med på avslutningsminglet hemma hos Lotta. Det var intygs- och examensbilds utdelning, vår uppgift var som sagt att styla en bild till Therese Sennerholts allra senaste citat tavlor. Stämmningen var verkligen på topp och det känns så kul att ha gått denna kursen, inte minst för alla härliga människor jag träffat. Här ser ni mitt bidrag fotat av fantastiska Pia Ulin. Förutom tavlorna som skulle vara i fokus valde jag att inte ha så mycket annat som rekvisita. Jag tyckte att lokalen, min girlang och Kajsa Cramers porslin är så pass starka produkter så de fick klara sig själva och det gjorde de alldeles galant tycker jag. Tusen tack till snälla Kajsa Cramer och Artilleriet för att jag fick låna porsninet, till Pia Ulin för den snygga bilden, till Therese Sennerholt för att du gör så fotovänliga printar, till Lotta Agaton för att du har varit en grym kursledare och till alla de andra kursdeltagarna som gjorde att kursen blev så kul och peppande. Den officiella bilden blir Annaleenas. Stort super duper grattis till dig! Glöm inte att kolla in alla de andra bilderna från övriga deltagare här.

Foto: Pia Ulin Styling: Johanna Laskey

28 reaktion på “Examensuppgiften

 1. Pingback: Nytt från Pia Ulin | tantjohanna.se

 2. Din girlang är såå fin. Bilden hade vunnit på, enligt min mening, att de smutsiga pastellerna i den hade fått en kompis någon annanstans i bilden. Det blir roligt att få se fortsättning på din stylistkarriär. Jag antar att du blev grymt inspirerad på kursen? Trevlig helg,
  Tina H

  • Tack fina Tina! Ja, det har du alldeles rätt i.. Synd att jag inte hade dig där som bollplank ;-)
   Inspirerad till tusen blev jag så nu får vi se vad som händer. Kul att du följer mig, tack!
   Johanna

  • Tack Frida! Vinnaren vann äran att få vara en av de officiella bilderna på Therese Sennerholts webshop när de nya printarna släpps samt att synas på Lottas blogg tillsammans med resterande “top 5″ bidragen. Alltså riktiga top model fasoner ;) Kram

 3. Johanna, ni har alla gjort så fina installationer! Ser med spänning fram emot att följa din kommande stylist karriär. Kram, Camilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>