Diamond Chair

Trogna bloggläsare vet om att jag är helt oändligt förtjust i stolar och är väldigt velig i frågan om vilken som är favoriten. Jag kan inte bestämma mig! Älskar gamla pinnstolar, thonet, eames, sjuan, y-stolen, tolix, J39 av Børge Mogensen och allra min senaste förälskelse är diamond chair av Harry Bertoia. Jag ser den överallt! Ni förstår ju hur svårt jag har det men det finns en gemensam nämnare för alla – jag föredrar dem i äldre skick.

Foto: Susanna Vento, Hannas Room & Varpunen

2 reaktion på “Diamond Chair

  1. Halloj

    Älskar din profi, fnissar klart igenkännande. Jag knarkar inredninstidningar, sjalar och har alldeles för många koftor. Kokböckerna skall vi inte ens tala om :)
    Skönt att få bekräftat att man inte är knäpp, eller iaf inte ensamt knäpp!
    Ha det fint!

    Mvh Jenny , http://www.villahemma.blogspot.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>