Delight Studios.

Work in progress.

Jag visar några glimtar från helgen som jag har spenderat på Delight studios i Stockholm. Nu är kursen över, slutarbetet är gjort och jag är så glad över att ha stylat en bild som har blivit fotad av duktiga Pia Ulin. Sjävklart kommer jag visa den här på bloggen, men inte riktigt än. Tack till hela gänget som var med och gjorde helgen så bra och kul!

Foto: Tant Johanna

12 reaktion på “Delight Studios.

    • Det kommer :) De är från R.M Williams, har haft dem i 4 år nu och jag älskar dem mer och mer för varje år. Bra investering alltså!
      Kram tanten

  1. Ja, jag håller med Sofia! Bara dessa bilder ser fantastiska ut. Och dina poms poms! Jag måste få beställa ett par av dig. Är så kär i dom. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>