8 reaktion på “Lampor

  1. Finfina lampor!!! Och tack för din lilla kommentar på min blogg!! Jag är inne och läser din blogg också..varje dag!! Jag har haft lite mycket för mig det sista, så jag har varit kass på att kommentera…Ja, du vet ju hur det är ,-) Kul att följa alla dina projekt! Det kommer att gå hur bra som helst för dig. Du är så duktig!!!

    Ha en bra dag!

    kram Blackbird

  2. Hej Johanna,
    Jag har två Plumen hemma som väntar på att bli upphängda. Hade tänkt att de skulle få hänga i just sådan kopparfärgad tygsladd. Men de jag hittat från NUD har inte samma fina “kopparfattning”. Vet du var det här är för sladd?
    Kram, Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>