Pärlans Konfektyr

Bloggvärlden är himla lustig ibland, eftersom att vi är många som bloggar om ungefär samma sak och har därför samma öga för saker och ting kan det ibland bli skrattretande lika inlägg. Ett typiskt exempel är just detta inlägg. Igår satt jag nämligen i hotellbaren och väntade på att tåget skulle ta mig tillbaka till Göteborg, som sällskap hade jag datorn, ett gäng mail som skulle svaras på och dessa underbart goda kolor från Pärlans Konfektyr. Faktiskt det godaste jag ätit i godis väg! De blev serverade så fint på fat med tårtpapper så jag knäppte av en bild och tänkte att detta måste jag blogga om. Sagt och gjort! Men så när jag tog min vanliga runda bland blogg favoriterna ser jag att En mammas dag – Weronica också har strivit om Pärlans kolor idag. Skrämmande eller skrattretande, jag brukar välja att se det som ett tecken på att något är riktigt bra så smakar ni på dessa kolor lovar jag att ni inte blir besvikna.

Foto: Tant Johanna

4 reaktion på “Pärlans Konfektyr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>