Tejp

I helgen var jag inne i den fina butiken Rum för Papper för att köpa just papper men som alltid när jag kliver in där börjar inspirationen flöda så jag lämnar butiken med tusen tankar och en kasse fylld med en massa annat. Oftast är det den fina skyltningen som inspirerar, denna gången blev det (förutom papper) den randiga washi tejpen som fick följa med hem. Se så fint de hade skyltat med den!

Foto: Tant Johanna

6 reaktion på “Tejp

    • Göteborg är härligt! Njuter faktiskt varje dag över att jag bor här så jag förstår att du saknar det. Du får trösta dig med ditt stora utbud av fin tejp :)

  1. Verkligen fin skyltning! Tejp är kul :) Håller just på med en hopp- hage på stora tjejens rum. Kul, billigt och såå lätt att förändra.

    Spännadne att du delar med dig av era projekt från kursen. OCH fint stilleben du gjort….. Visst är det samma tejp som här??

    Kram Sofie

  2. Såklart! Ännu en anledning för g-borg. Hoppas allt är bra! Snyggstilleben på kursen! Kram Sofia

    Psst! Fakturan kommer, jag är bara lite busy… Hoppas det är ok..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>