Linnman Gallery

Mia som driver bloggen Solid frog har tillsammas med sin man precis öppnat upp Linnman Gallery, ett konstgalleri och butik i den gamla maskinhallen från 1901 på Tändsticksområdet i Jönköping. Jag har tyvärr inte varit där än men så fort tiden finns kommer jag bege mig dit för det ser verkligen helt fantastiskt ut. Dessutom älskar jag idéen med att kombinera ett galleri med utställningar och inredningsbutik i unik miljö som ett helhetskoncept. Hos grannen Matvarufabriken kan man tydligen njuta av goda bakverk och måltider. Låter helt strålande om man frågar mig. Ser ni förresten det snygga kaklet på väggen, precis det stod jag och kollade på idag hos Marrakech design och en rosa sammentssoffa drömmer jag om att ha någon dag. Åh så fint! All lycka önskar jag Mia & Ulf med ert livsverk!

Foto:Mia Linnman/Solid frog

18 reaktion på “Linnman Gallery

 1. Pingback: Room with a view by Solid Frog | tantjohanna.se

 2. Åh! Så fint!
  Och Matvarufabriken är en toppen tjej från min hemstad som äger. Fantastiskt ställe!
  Kram Tanten & krya på dig

 3. Sorry, can one tell me where u can get those wonderful “New-York” posters?? I’ve been searching for them…

 4. Ser fantastiskt spännande ut, är jag i krokarna vill jag verkligen dit på ett besök!
  Har en nästan exakt likadan rosa sammetssoffa som den på bilden men inget rum att ha den i, sambon o jag är inte överens där…men nån dag skall den in i huset!
  Du har en fin blogg med massor av inspiration :)

  Monica

 5. Jag var där i veckan, superfint! Och lunchen på Matvarubutiken – mmmmm. Värt ett besök båda två. Kram på dej

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>