Update

Förra veckan jobbade jag min sista dag på arbetsplatsen som varit min det senaste året, den har tagit mig till platser runt om i värden som har varit fantastiska att få besöka och framför allt utvecklat mig som människa. Men nu är det dags för nya livsäventyr, i oktober börjar jag nämligen ett nytt spännande jobb. Fortfarande som inköpare inom modebranschen men nu i Göteborg och mer fokus på designprocessen, vilket också betyder att pendlandet äntligen är över för min del. Så skönt! Utöver nytt jobb i höst har jag en annan rolig grej framför mig, jag har blivit antagen till Lotta Agatons kurs på Beckmans vilket fortfarande känns lite overkligt men så kul. Självklart kommer ni få följa i vad som händer under kursens gång och kanske få en och annan bakom kulisserna sneak peek. Fram tills kursstarten den 3 oktober är jag faktiskt helt ledig, vilket betyder mer fokus på Tant Johanna och en liten resa till Frankrike tillsammans med goa tjejkompisar. Härlig höst som väntar med andra ord! Vill samtidigt passa på och tacka alla er som kikar in här varje dag och tar er tid till att lämna fina kommentarer, utan er skulle detta inte vara alls lika kul. Tack!

Live what you love, love what you do.

Foto: Tant Johanna

19 reaktion på “Update

 1. Men vad kul, är så nyfiken på hennes kurs. Önskar att jag haft möjlighet (och råd) att gå. Ska bli otroligt kul att följa dig och höra vad det ger.
  Och jag älskar Vee Speers affischer. Ägde en i 2 dygn, innan jag råkade få vatten på den. Så den kom tyvärr aldrig upp på väggen.

 2. Hej!! GRATTIS till nya jobbet!! Måste vara otroligt skönt att slippa pendla, finns ju inget bättre än att vara hemma!! Vet inte om du kommer ihåg men jag mailade dig för ett bra tag sen ang din ena tavla och berättade då att vi har ett hus till uthyrning i Cannes. Sen har jag inte tänkt på det men nu när du skrev att du skall till Frankrike kom jag att tänka på det!! Är tyvärr otroligt oteknisk men hoppas att det skall funka m länken nu. Allt är inte m på bilder. Min syster och familj har precis varit där nere!! Lite avis är jag allt!!!! KRam Lisa (om man nu kan skriva kram?!?!)

  http://web.me.com/fredrik.stahle/Mandelieu/Mandeliue.html

 3. grattis till jobbet och till nystarten! jag har också börjat om på nytt den här hösten och det ger verkligen både energi och livspepp. lycka till!

 4. Grattis till nya jobbet och den där kursen låter ju hur kul som helst, lite avis ;) men du är ju superduktig, håller med elle du kommer gå långt :) kram

 5. Tusan vad kul, Johanna! Största grattiset till nya jobbet och till antagningen. Hmmm, jag känner på mig att du kommer gå långt, tjejen! Du är grym! Och det skall du aldrig glömma.

  Kramar.

 6. Tanten! You rock!
  Det är så spännande!
  Vi ses kanske i höst ;)
  Njut av din lediga tid och mer Tant Johanna åt lyckliga oss.
  Kram xx

 7. Jag är så grymt imponerad av dig!!!!
  Snälla berätta hur hamnade du in på denna banan du är ju så ung å redan så framgångsrik, INSPIRERANDE!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>