Köket del 3

Nu äntligen kommer bilder på vårt färdiga kök, om ni vill ha en påminnelse om hur det har sett ut under resans gång kan ni kika in här och här. Visst har den hänt en hel del?

Foto: Tant Johanna

13 reaktion på “Köket del 3

 1. Vad fint det blev! Absolut inget illa menat nu, men ni har ju gjort en grymt schysst “budgetrenovering” i och med att ni kunnat använda befintliga stommar och har använt ett klassiskt standardkakel.
  Får man fråga ungefär hur mycket ni har behövt lägga ut för att få köket så fint som det är nu?
  Detta är ju ett tydligt bevis på att man kan göra oerhört mycket utan att gå till någon av de stora köksleverantörerna och köpa ett trendkök för 100 000kr. Kul!

 2. Så fint!! Ni har verkligen gjort er lägenhet personlig och härlig…nåt helt annat mot den standard tristessen som var där innan. Mycket bra jobbat! :-)

 3. Bra jobbat – vilken skillnad! Från standard-tråk till personligt och levande! Det är ju så här det ska vara!

  Jag blev väldigt inspirerad av din serveringsvagn, den skulle funka perfekt hos oss för just kaffebryggare och lite pyssel för lilla…

  Kram
  M

 4. GALET vad fint ni har gjort – HELT i min smak :) Vilket mysigt kök att vara i. Inspiration som heter duga. Ha en jättebra dag :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>