Sköna söndag

watch?v=4X9eyMb68qo&feature=player_embedded

Förr var söndagen bland de tråkigaste dagen på hela veckan, näst efter tisdagen. Det låg något sorgligt över söndagen, söndagsångest liksom. Sedan kom jag på att det var otroligt onödigt att slösa bort en ledig dag med att inte gilla den, så nu är det en av favoritdagarna. Speciellt en söndag som denna, när kaffedoft och en högst älskad A som varit ute och köpt färska frallor väcker mig. Tack! Förutom långrukost så har jag hunnit lyssna på Melissa Horns nya album “Innan jag kände dig” tre gånger om och inspireras av den underbara bloggen honypieLIVINGetc. Nu funderar på vart Shanna Myrrays Illustrationer skulle kunna platsa här hemma, allra finast är de ju på svart griffeltavla precis som hemma hos Hanna. Jag funderar vidare.. Hoppas att ni har en fin söndag!

p.s. angående tisdagen vet jag inte riktigt varför det är min “hat-dag”, så har det varit så länge jag kan minnas.

Foto: honypieLIVINGetc& Melissa Horn

3 reaktion på “Sköna söndag

  1. Det är sant – söndagen är underskattad. Tisdagar har jag aldrig heller gillat. Jag tror att det är för att det är så långt till helgen. Måndagar är okej för att man har så mycket energi efter helgen och det är en typ av nystart. Men tisdagar – är liksom ingenting. En mittemellan dag. Men sen ett år tillbaka har jag en tisdagsdejt med en god vän varje vecka – och sedan dess är inte tisdagar lika tråkiga längre… :-)

  2. Haha.. en kollega till mig sa en gång.. “Terese, alla andra människor har sin värsta dag på måndagen, utom du, du är fan alltid grinig på tisdagar” haha

  3. Jag hittade bloggen idag och den är ju så ljuvlig, vilken känsla..
    Jag älskar söndagar och snart ska det njutas av kaffe med Elle o barnen.

    Snart får vi få till en ny träff

    Kram Madde

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>