Tävla och vinn washitejp m.m från Tokyo Transport

Nu kära läsare har ni möjlighet att tävla om fina vinster från Tokyo Transport. I potten ligger två textiltejper och fyra washitejper samt en helt underbar japansk bok vid namn Yumeji Graphics som innehåller massor med fina bilder och teckningar, totalt värde 690kr. För att delta i tävlingen behöver du svara på följande två frågor i kommentarsfältet och glöm inte att ange din mailadress. Lycka till!

1) Vart finns Tokyo Transports fysiska butik? Ledtråd finns på hemsidan.

2) Vad är det absolut första du kommer använda tejpen till? Beskriv kort.

Tävlingen är nu avslutad. Grattis till den lyckliga vinnaren Elri!

*Tävlingen pågår t o m. den 20/9 då vinnaren utses och meddelas här på bloggen och via mail. Du måste ha fyllt 18 år för att få tävla. Tejp och bok värt 690 kr ligger i potten. Beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

53 reaktion på “Tävla och vinn washitejp m.m från Tokyo Transport

 1. Hallå!

  Butiken ligger i Visby. Jag hoppas att jag vinner så att jag kan använda Tokyo Transports tejp för att sätta upp lite av varje. Jag har bland annat målat mindre teckningar i sommar + att jag har tre storlekar på posters som jag vill få upp på väggen. Jag tror att det blir vardagsrummet som kommer att bli drabbad av denna mani! Och, åh, den fina boken får ligga på vardagsrumsbordet under en orange bok!

 2. 1.Butiken finns i Visby
  2. Jag ska tejpa upp massor inspirationsbilder från inrednings och modemagasin blandat med peppande citat på insidan av vår toalettdörr. Så att man kan känna sig som en ny “kreativ” människa efter ett besök där.

  http://madebyje.blogg.se

 3. 1. Butiken finns i Visby
  2. Jag ska tejpa upp alla urrivna tidningssidor med fina modebilder, bra inspiration de morgnar man inte har något att ta på sig!

 4. 1. Butiken ligger i Visby
  2. OM jag skulle vinna, skulle jag först av allt jubla högt, för det har aldrig nånsin tidigare hänt… SEN skulle jag i ett huj få upp alla fina kort och bilder som väntat länge nog nu på att komma upp på väggen i vårt tråkhörn vid soffan. Det kommer bli fantastiskt!
  Tack och hej!

 5. 1. Butiken finns på Norra Kyrkogatan 3 E i Visby
  2. Jag skulle se till att laga mina handskrivna receptsamlingar. De är skrivna i gamla anteckninsböcker som börjat falla sönder, antagligen för att de verkligen innehåller mina favorit recept. De flesta recept kommer från mamma=)

  Tack för en väldigt fin och inspirerande blogg!

  Mvh
  Jenny

 6. Jag vill va me! :)
  Butiken finns i Visby. Tejpen skulle användas till en moodboard i kontoret, schyssta foton och fina tidningsriv i en härlig blandning!

 7. Hej,

  Affären finns i Visby

  Jag skulle dela med mig till min dotter som har en trist hyresvärd som inte godtar det minsta lilla spikhål i väggarna, så att hon kunde tejpa upp fina bilder. Själv skulle jag fixa läckra ramar och tejpa upp min favorit aforism just nu…”I believe in miracles”

 8. Hej!

  Visby

  Jag skulle göra ett “moodboard” på väggen brevid sängen. Den skulle såklart innehålla bilder på våra fina döttrar och massa annat fint!
  Tack för en fin blogg som inspirerar massor!
  Kram Martina

 9. 1.Butiken finns i Visby
  2. Om jag mot förmodan skulle vinna, skulle jag göra en riktigt snygg vägg någonstans I huset, med snygga foton och bilder som jag ej Har ramar till.

 10. 1. Visby
  2: Jag skulle använda textiltejpen till att tejpa alla trasiga byxknän som min son kryper sönder.

  Hälsningar från Ingela

 11. Hej!
  1.Visby
  2. Då jag precis börjat på arkitektutbildningen i köpenhamn så är tejpen ifrån tokyo transports den finaste grunden till i inspirerande kollage och upphängningar av mina arbeten. mönster och grafik och material är något jag älskar!

  du har en inspirerande och fin blogg johanna!

  /jozefin

 12. Hej där!

  Så snyggt det är med tejp. När jag var liten så önskade jag mig sån frostig scotchtejp i julklapp bara för att den luktar så gott! Haha.. Såklart är jag med och tävlar.

  1. Visby 2. Jag tror att köket ska få bli lite trendigt ;) men det får bli ögt upp annars finns det en liten donna som kommer att placera om allt.

 13. Hej Johanna!
  1. Visby
  2. Jag skulle ju pimpa mitt kök som snart ska renoveras i 50-talsanda med tidsenliga luckor, kakel och detaljer. Tejpen ska användas till hyllplanslisterna samt för att tejpa upp små kort och inspirationsurklipp som jag samlat på mig på ena väggen. När allt är klart med renoveringen i slutet av hösten mejlar jag såklart bilder!

 14. 1. Visby
  2. Till att dekorera hyllkanterna i köksskåpen! Jag har redan gjort inspirationsböcker med washitejp, scrappat och gjort kort – så nu är det dags att flytta över tejp till inredningen!

 15. 1: Visby
  2: Om jag vinner tejpen så ska den skeppas raka vägen över till Danmark och Odense. Goaste svägerskan har nyss flyttat dit för att studera till läkare och både väggarna och hennes hjärta gapar tomt efter nära och kära. Med snyggaste tejpen och finast bilderna på alla barnen ska vi peppa henne och räkna dagarna tills vi ses igen:)

  Kram Andrea

 16. 1. Butiken ligger i Visby.
  2. Vi flyttar till ny stad och nya jobb om en vecka. Jag ska använda tejpen till att tejpa upp fina bilder på familj & vänner på insidan av ytterdörren. På så sätt kommer vi alltid att få en liten extra kick när vi går ut genom dörren och veta att de vi älskar mest finns kvar, bara att de är betydligt längre bort än vanligt.

 17. 1. VISBY!

  2. Jag skulle tejpa upp vackra bilder och allt annat som inspirerar mig i min lilla studentlägenhet. Får tyvärr inte lämna hål i väggarna här, så tejp blir min räddning!

 18. Butiken finns i Visby

  Om jag vinner så är det första jag använder tejpen till är att sätta upp lite foto i min dotter´s rum, där jag håller på att göra lite förändringar

 19. Butiken ligger i Visby.
  Så himla söta de är, man blir helt glad i kroppen när man ser den sköna högen med olika färger och mönster.
  Jag tror att svartvita foton på mina tvillingkillar är det första som kommer upp med tejpen, ifall jag skulle vinna.
  Tack för en supermysig och inspirerande blogg Johanna!

  kram N

 20. Så fina, allihop!
  Butiken finns i Visby (hade jag förresten aldrig gissat).
  Jag skulle förmodligen gå bananas både här och där här hemma. Första målet skulle bli att få upp fotografier där de hör hemma – på väggen (och inte på hårddisken).

 21. Åh jag svimmar lite över den där boken. Nu håller jag tusen tummar (eller två då) för att den ska bli min. Bara min!!

  Butiken finns i Visby.
  Och jag skulle ge bort tejpen till en av mina bästa vänner. För jag fick alldeles nyss en fin tejpleverans, direkt från Tokyo Transport ;)

  Och min vän då, vad ska hon göra med tejpen? Hon ska fixa den finaste väggen inför hennes mans 50-årspartaj! Hon skulle bli superglad :)

 22. Så himla fiiiina!

  Butiken finns trist nog i Visby, inte så ofta jag är där precis. MEN då är det ju tur att de har en liten webshop.

  Jag skulle självklart göra något fint kollage på väggen med dessa tejper. Åh vad fint det skulle bli.

  Ha det bäst!

  Kram från Maria

 23. Butiken finns i Visby!
  Jag skulle definitivt använda tejpen som dekoration i vårt nymålade vardagsrum. Färgen på väggarna känns lite platt o jag skulle bryta av med några dekorativa linjer eller nåt annat spännande “mönster”… Dessutom kanske tejpa några udda tallrikar o sätta upp på en vägg i köket.
  Tusen tack för en underbart inspirerande blogg!

 24. Butik och showroom finns i Visby!

  Jag skulle fästa tejpen på hyllkanterna i min farmors gamla serveringsskåp (där själva planen skyddats med tillklippta bitar av en “spetsduk” i plast) och längs kanten på enkla krukor och vaser – eller längs med dem på det former det funkar. Som steg två hade jag piffat till några askar som står på skrivbordet och kanske gjort en klassisk moodborad ovanför det… jag hade tejpat tills rullarna var slut!

 25. 1, Butiken finns i Visby på Norra Kyrkogatan 3 E
  2, Jag skulle börja med att använda textiltejpen för att piffa upp en väska jag håller på att sy till en vän.

 26. Butiken finns i Visby.
  Jag kommer sätta upp barnens årliga skolfoton med tejpen i stället för att använda de traditionella ramarna. Jenny

 27. 1. Butiken är i Visby.
  2. Vi flyttar snart till nytt. Det första jag skulle göra är att tejpa upp ett collage av en massa fina kärleksfulla familjebilder i vårt nya vardagsrum.

 28. 1. Butiken finns i Visby
  2. Tejpen skulle jag använda till att tejpa upp en massa fina svart/vita foton i vårt vardagsrum som behöver piffas upp. Tycker det skulle bli en fin kontrast med den färgglada tejpen mot svart/vita foton.

 29. 1. Butiken finns i Visby

  2. Jag bor några månader i Tasmanien, men det är snart dags att åka hemåt. När jag kommer hem skulle det vara underbart att tejpa upp ett gäng foton ovanför skrivbordet med den fina washitejpen, som ett minne av mitt lilla äventyr.

 30. 1. Butiken finns i Visby på Norra Kyrkogatan 3 E

  2. Har nyligen köpt ett antikt skåp. Jag ska klä alla hyllorna med papper och tror det skulle bli väldigt fint att tejpa fast pappret över hyllkanten som en bård.

 31. 1. Butiken finns i Visby.

  2. Åh, jag skulle gå hejvilt med tejpen! Har precis flyttat ihop med pojkvännen och vi behöver allt som kan tänkas (lägenheten är helt tom). Med dessa tejp skulle jag först och främst pryda mina väggar med foton jag själv har tagit. Tejp är ju bästa sättet att sätta fast bilder på väggen (för mig) eftersom jag byter bilder HELA tiden.

 32. Åh, vilken flott tävlign. Vill så klart vara med och tävla. Butik och showroom finns i Visby och om jag har turen på min sida kommer snart hall och sovrum som ännu saknar väggprydnader att fyllas med kort och andra minnessaker uppsatta med snyggtejp!

 33. 1. Norra Kyrkogatan 3 E
  62155 Visby
  Sweden

  2. Jag kommer att använda tejpen på lampskärmar som behöver piffas upp med lite mer färg. Kanske gör jag ett par matchande mönster på mina soffkuddar.
  Mvh Anna

 34. Hej!
  Vilka fina färger och mönster, jag vill vara med och tävla!
  Butiken ligger i Visby.
  Jag skulle använda tejpen till att dekorera väggen ovanför mitt skrivbord med mina utklipp från inredningstidningar blandat med blandat med den lillas abstrakta teckningar. Perfekt för mig som är ombytlig och flyttar runt tavlor dagarna i ända…:-)
  Kram!
  Maria

 35. 1. I Visby
  2. det första jag skulle använda tejpen till är en fotovägg som jag har haft planer på länge men har inte riktigt fått tummen ur, om jag skulle vinna är det ett perfekt tillfälle att sätta igång:)

 36. Butiken finns i Visby!
  Jag skulle tejpa upp min treåringens fina bilder. Hon har precis tagit steget in i nästa ritstadie och gått från festliga huvudfotingar till detaljrika prinsessor med klackskor! Nu håller vi tummarna..

 37. Hejsan!
  1. Den ligger på Norra Kyrkogatan i Visby.
  2. Jag kommer använda tejpen för att pryda väggarna här hemma med fin konst/läckra posters/vackra vykort som jag samlat på mig. :)

 38. Hej!
  1. Butiken ligger i Visby, Sverige
  2. Jag skulle tejpa upp en liten svart-vit, tecknad bild av domkyrkan i Luleå, motivet visar trappen där det sa “klick” mellan mig och mannen en underbar majdag 2004. Nu är vi gifta och har två barn :).
  Häls. Mini

 39. Härlig tävling för mig som är så svag för vackra mönster och snygg grafisk design…Är dessutom så galet nyfiken på denna bloggomsusade washi tape som jag skulle låta mina kreativa söner gå loss på i sina rum!
  1) Butiken ligger på Norra Kyrkogatan 3E i Visby
  2) Mina söner skulle få välja varsin vägg i sina rum och sätta upp foton, vykort, collage och egna alster precis hur som helst för en välbehövlig makeover!
  Allt gott!
  Anna I i Linköping

 40. Hej!
  Jag älskar tejp och vill gärna vinna :)
  1) Norra kyrkogatan i Visby
  2) Jag skulle genast tejpa ihop lite olika mönstrade pappersbitar för att sedan använda det som omslagspapper för att slå in ett födelsedagspaket :)
  Hälsningar Lisa

 41. Alltid lika kul med tävling!
  1. Butiken ligger i Visby.
  2. Jag bor i studentlägenhet = inga hål i väggarna. Därför skulle det första jag skulle tejpa upp vara några inspirerande citat ovanför skrivbordet att bli peppad av när man man egentligen vill göra allt annat än plugga. Typ som att läsa bloggar.

  /En annan Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>