Så snällt

För en vecka sedan var jag och hämtade en sak som stått på min önskelista länge, länge. Nämligen en Pia lampa! Snälla Moa som driver bloggen Huset i Kvanrnbyn hade fått tag på ett par stycken och tänkte genast på mig, hon hade nämligen läst detta inlägg och lagt min önksan på minnet. Nu ska nytt tyg beställas och sen så ska den få hänga i vår hall. Jippi! Jag slutar aldrig förvånas över hur mycket gott det finns i denna bloggvärld, den har gett mig nya vänner och bekantskaper, nya kunskaper  och oänligt med inspiration. Jag vet att det finns många som stöter på elakheter och dagliga hot, vilket media gärna förstorar upp men i min bloggvärld finns bara godhet och otroligt snälla människor. Tack!

Foto: Tant Johanna

8 reaktion på “Så snällt

 1. Hej Johanna,

  Tack för de snälla orden, hoppas att den blir fin i hallen.
  Snyggt ni fått det i köket, jag vill ha ditt matbord..

  Kram
  Moa

 2. Grattis!
  Den har länge funnits även på min lista och i våras fyndade jag!
  Min är också utan tyg, letat men inte hittat något, varifrån beställer du?

 3. Åh, det var verkligen snällt. Jag fyndade ovetandes en sån på loppis för typ 8 år sedan. Konstaterade dock alldeles nyligen att det var en Pia-lampa. Min är lite mindre (2 lampor) och var länge naken innan jag köpte ett myggnät som jag klätt den med. Blev riktigt fint, men det känns ju lite som att jag vanhelgat den nu när jag vet vad det är för lampa.

 4. Grattis säger jag som själv lyckades fynda min i förra veckan :-) Måste fråga dig dock, på min lampa sitter ett nytt tyg utan det karaktäristiska tyget med “hål” i. Det du beställer, är det ett sådant och var i så fall beställer du det i från?

 5. Søde Johanna. I Danmark siger vi: Det man sender ud, får man tilbage :-) og det er du nok et levende bevis for.
  Kærlig hilsen Ninna
  En gammel dame fra Danmark

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>