Fredag

Så härligt med fredag idag! Just nu är jag väldigt inne på att skapa sådana här bildsvep i olika teman så jag hoppas att ni står ut med det. Jag tycker att det samlar sinnesstämningen och inspirationen så bra. Idag kände jag för olika strukturer i brun/vitt/svart/rost/trä. Hoppas att ni får en riktigt fin fredag för det ska jag ha! Vad ska ni göra förresten?

Foto: 1,3,4 Carline van Oel, 2 Headquarters of Maison Martin Margiela in Paris, 5 danska femina, 6 okänd viaellmania, 7 okänd, 8&9 brown dress with white dots

8 reaktion på “Fredag

 1. Teman är toppen. Jag har precis som du en relativt ny lägenhet som måste snyggas till. Problemet är att vi är så veliga och inte vet vad vi vill. Men din härligt finurliga blogg hjälper oss med inspiration på vägen:) så helgen består av kräftskiva och förhoppningsvis lite garderobsbygge. önskar även att vi här i göteborg nås av de sista solstrålarna på oss som det pratas om,

  hoppas även du får en finfin helg!

 2. Det är underbart med sådana bildserier..I like! Mer mer mer..

  Jag ska försöka packa upp och fixa lite i nya hemmet. Jag älskar att göra det och önskar att jag kunde göra det hela dagarna, istället för att jobba ;-)

  Ha en underbar helg!

  Kram Blackbird

 3. Fina du. Som vanligt så inspirerande … det där sängbordet (så fint) är det ett sådant där gammalt svetsarskåp tror du?
  Och Vanessa. Så cool!

  Anyway. Jag jobbar på här idag med silverbrickor, dödskallar och vackra färger på remmar. Och sedan blir det eftermiddagsmys & hemmabakade kanelbullar med barnen för att sist svida om till lite glam och gå på tjej (tant?)kalas hos en av mina finaste vänninor. Sämre fredag kan man ha, eller hur!

  Jag önskar dig det bästa! xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>