Bloglove – STIL inspiration

Alla dessa fina bilder är fotade av duktiga Pella som driver  bloggen STIL inspiration. Hon är lite utav en expert på att använda japansk tejp på ett alldeles fantastikst vis och precis som bloggnamnet avslöjar är hon helt enastående på att dela med sig av fin inspiration i både stort och smått.

Foto: STIL inspiration

6 reaktion på “Bloglove – STIL inspiration

  1. Tack finaste Tanten för din kärlek idag! Sååå överraskad och glad blev jag när jag tittade in nu efter en full-rulle-dag! Så kul att du visar bilderna från mitt ostädade hem – där trivs jag… ;) Massor med kramar o önskar dig en fantastisk helg! //Pella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>