Om

Inspirerad av Underbara Clara tänker jag nu skriva om mina om i livet. Häng på ni också! Man ska inte vara rädd för att berätta om sina drömmar.

Om jag skulle ha mer tid skulle jag anmäla mig till en fortsättningskurs i franska. Och en nybörjarkurs i italienska. Jag skulle satsa mer på bloggen. Jag skulle bjuda härliga vänner på middag flera gånger i veckan och baka mer. Jag skulle lära mig mer om bra mat. Läsa mer böcker. Jag skulle gå med i ett kvinnligt nätverk. Eller kanske starta upp ett på egen hand. Jag skulle göra mer frilansuppdrag som inredningsstylist. Och starta eget bolag. Pyssla mycket. Jag skulle gå och lyssna på inspirerande människors föredrag. Jag skulle utbilda mig till trädgårdsmästare. Lära mig åka skidor. Jag skulle hälsa på mormor minst 1 gång i veckan. Jag skulle ta skepparexamen. Definitivt träna mer. Köpa ett nergånget hus vid havet med underbar trädgård och sakta börja renovera. Jag skulle cykla runt på måfå bara för att jag känner för det. Jag skulle resa mer på fritiden. Och gärna spendera någon månad på vinterhalvåret i ett varmare land.

Ja, det skulle jag göra!

6 reaktion på “Om

  1. Pingback: Blog your dreams | tantjohanna.se

  2. Pingback: Mitt 2011 | tantjohanna.se

  3. Pingback: Weekly mix | Tant Johanna

  4. Underbart! Jag fick mig absolut en funderare…Viktigt att stanna upp och tänka till ibland…hmmmm vad många om jag har på lager… jag skulle behöva leva flera hundra år till för att hinna med allt jag vill!!!

    Kram kram Blackbird

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>