Inspirerande barnrum

Jag blev så inspirerad av Susanna Ventos portfolio som Frida visade lite ifrån igår, speciellt de fina barnrums bilderna. Så nu tänkte jag tipsa lite om all den fina barnrumsinspirtaionen som går att hitta. Jag tycker att de allra bästa och finaste barnrummen finns i de verkliga hemmen, det blir mer på riktigt så! Fina Sofia på Mokkasin och de finska bloggarna Varpunen & Weekday carnival inspirerar mig till tusen så kika in hos dem om ni är på jakt efter inspiration till barnrummet, eller till vad som helst faktiskt! Här& här hittar ni tidigare inlägg från mig med temat barnrum.

Foto: 1,2,3,4 Varpunen5,6,7,8 Mokkasin 9,10,11 Weekday carnival

17 reaktion på “Inspirerande barnrum

  1. Fantastisk röd stol på bild fem. Minns den från bibliotek när jag var barn. Vet du vem som har tillverkat den?

  2. Håller på för fullt och målar lillkillens rum. Imorgon skall här “stylas” och bli riktigt mysigt. Hoppas allt är väl med dig! /Camilla (items by designbird)

    • Åh så mysigt att greja med barnrum! Hoppas att han kommer trivas :) Allt är bara bra med mig. Vi borde verkligen ses snar!
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>