En frågestund

Igår hade jag besöksrekord här på bloggen vilket jag tackar ödmjukast för. Så roligt! Detta vill jag fira med min allra första frågestund. Lite läskigt är det men jag tycker själv att det är väldigt roligt när andra bloggare har det så nu kör vi! Om ni inte har några frågor är det bara kul om ni säger hej eller kommer med önskemål om framtida inlägg eller om det är något ni vill se mer av här hos mig. Tack ska ni ha!

Yesterday I had a visit record here on the blog and I thank you humbly. So fun! This, I celebrate with my very first question and answer session. A bit scary but here we go! If you do not have any questions it would be nice if you just want to say hi or if you have any requests for future posts. Thank you!

Foto: Tant Johanna

18 reaktion på “En frågestund

 1. Hej! Läser ofta din blogg och hittar alltid inspiration! MER bilder från DITT hem vore super!

  Kram från Therese

 2. Hej och jättegrattis till rekordet! Du är grym!
  Ja, som de flesta andra så tycker jag att det är väldigt kul att få se bilder från ditt fantastiska hem! Mer mer mer!!!

  Kram från Blackbird

 3. Har inte hittat din blogg förrän idag och just sträckläst den hela vägen bakåt. :-)

  Vad är det för färgnummer på/vad heter den fina grå färgen ni har på köksväggarna?

 4. Jag är precis i köksrenoverartagen och skulle tycka det var jättekul med mer bilder på hur ditt kök blir, samt mer köksinspirationsbilder! Har precis upptäckt din blogg och jag älskar den verkligen!

 5. Rekord! Wihoo, vad bra och skoj och heja dig! Förståeligt dock för du inspirerar till tusen och jag blir glad så fort det dimper ner ett nytt inlägg. Jag gillar ju allt fast det visste du ju redan… Jag vill se mer från er fina lägenhet, jag vill att du gör veckosvep liksom :) travar runt med kameran och visar lite hur det ser ut för stunden. Inga hemligheter här alltså :) närå, det är såklart att du få ha det men jag gillar verkligen dina hemma-bilder. Och dina collage-stilleben. Och sen vill jag se skåpet som skymtade bakom linneskåpet för ett tag sedan, bums helst ;) för det ser ut som mitt önskeskåp.

  Och frågor då…vad ska man dra till med…
  Önskemöbel?
  Nästa projekt hemma?
  Möbel/prylinköp du ångrar?
  Favoritbutik både hemma och i andra länder?
  Viktigast i ett hem?

  Hejhej!

 6. Var jobbar du som inköpare?
  Hur kommer det sig att du började blogga på ELLE?
  Vilka tre bloggar inspirerar dig mest?
  Vilka tre inredningsprylar skulle du köpa om du fick obegränsat med pengar?
  Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

 7. Va kul!! jag förstår att fler å fler hittar hit, jättegrym blogg du har!!!
  En fråga har du något bra tips på snygg tidningsförvaring (inte snygga magasin) utan typ GP-förvaring….
  Kram madeleine

 8. Roligt med rekord!! Grattis! Älskar precis som alla andra att få se bilder från ditt eget hem men också rena inspirationsinlägg om saker du gillar,funderingar och annat som är du. Gillar dig helt enkelt.
  Kram
  H.

 9. Jag tänkte sticka in med en hälsning, måste säga att du är otroligt duktig på inredning, och bilderna från erat hem är underbara, du är en sån inspirationskälla. Tack! förresten är jag också lite nyfiken på vad du jobbar med just nu :) ha en fin dag!

 10. Grattis till rekordet. Mer bilder från hemmet vore trevligt. Sedan får du gärna tipsa om bra caféer, butiker mm i GBG. Kram.

 11. I vilket område i Göteborg bor ni i?
  Är det en Mondaine-klocka du har? Vart har du i så fall införskaffat den?

  Är också nyfiken på hur köket blev! Och skulle gärna se mer att de där färgkoordinerade stilleben du gör!

 12. Jag tycker du har en skön blandning av inlägg, både personliga (typ hemma-hos) och de lite mindre personliga. Skulle iofs vara kul med fler tips och länkar, typ till bloggar du läser, shoppar du gillar eller saker och ting som man helt enkelt inte får missa. Alltid kul med nya tips och länkkärlek:)

  Keep up the great work!:)

  Kram Sophie

 13. Vad roligt för dig….Jag undrar vad du jobbar med just nu, jag har för mig att det skulle hända lite nya saker efter semestern?

  Helena.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>