Weekly mix

Nu känns det som att de flesta är tillbaka från semesterlivet, butikerna fylls på på höstfina nyheter och kvällarna blir mörkare. Jag vet att mer än halva augusti är kvar och det vore underbart om sommaren ville hålla sig kvar men jag han inte hjälpa att mina tankar börjar dras åt hösten, trots att jag vill ha kvar sommaren. Lite vemodigt det där..

Bolaget bjuder än en gång på en fantastisklägenhet som är till salu. Nästa lägenhet får bli en med öppen spis!

Min beslutsångest gällande lampor till köket fortsätter. Kanske vore denna fin att ha ovanför köksbordet? Snart måste jag bestämma mig, det börjar som sagt bli mörkt.

Luktärtor håller faktiskt kvar sommarkänslan här hemma. Doftar ljuvligt och fina färger!

Denna härliga ullfilt klappade jag på i Acnebutiken vid senaste besöket. Mycket fin!

Mmm så fint! Älskar när man blandar svart, grått, blått, guld och silver..

Hoppas att ni har haft en fin vecka. Kram Johanna

22 reaktion på “Weekly mix

 1. Pingback: Pinterest - mur d'inspiration | fashion gazette

 2. Underbar lägenhet! Jag länkar den på min sida. Hoppas det är ok!? Tack för en superbra blogg! :)

 3. Älskar luktärtor! Så härligt att plocka in. Önskade bara att de stod sig liiite längre inomhus:)

  Hälsningar
  Sophie

 4. Den där lampan var ett hett tips, då jag länge letat något att hänga i vårt stora burspråk i köket som tenderar att bli mörkt och tråkigt på hösten. Den är svårt med hängande lampor i fönster, man vill ju inte att det ska bli tantigt, om du ursäktar uttrycket :)
  kram
  Ulrika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>