Orange Brass

Jag har verkligen kört fast i orange och mässing! Kanske låter hemskt men jag knappt tänka på något annat. Lampan kvist av Jonas Bohlin, en mysig orange kofta från Acne, ljuslyktorna Kin från Skultuna och armbandet från Hermès hade gärna fått bli mina, typ idag. Det hade varit fint det!

Foto: Artilleriet, Let´s escape reality, Pantone, Stadshem, wood & wood stool, Aschebergsgatan 24 & Prettystuff

14 reaktion på “Orange Brass

 1. Åh kvist-lampan är helt underbar. Kräver dock sin takhöjd.
  Jag som aldrig varit så förtjust i orange har börjat snegla allt mer på saker i den färgen. Både till hemmet och saker att ha på mig. Känner mig väldigt lättpåverkad när jag analyserar det så här… : )

  • Ja, och ett stort rum. Underbar!
   Men så är det, speciellt när man jobbar med färg&form. Man känner av vibbarna lite tydligare då :)

 2. Men hallå! Så mycket jag vill ha!
  Halsduken! Oh yes!
  H-armbandet … Ohlala!
  Lampan! Lysande!
  Och IKEAstolen! I den färgen, så cool!

  Fina du med all god smak! xx

 3. Inte konstigt alls -det är jättesnyggt. Fast lampan är väl i koppar? Också snyggt. Har spanat på den raka modellen med tre spottar.

 4. Lampan tittade maken och jag på när vi skulle flytta in i nya huset, men det blev inte något inköp då. Mässing är inte min grej (än i alla fall…) men orange är en av mina favoritfärger så höstens kombo med orange och blått är helt i min smak. Ha en trevlig kväll!

 5. Hahaaa känner igen mig.. Det är en fantastisk färg! Äntligen har jag kollat upp namnet på stället där jag köpte min köksmatta. AB Heltäckande Mattor. Ligger på Birgerjarlsgatan. Lycka till o hoppas du hittar va du söker.
  Stor kram
  H.

 6. Länge sedan jag kommenterade här, men jag läser allt och gillar allt i vanlig ordning! Jodå, jag kan instämma i kören. Min mamma kom precis hit med en garngömma från sjuttiotalet med illorange färg så här skall knåpas armband :): Fortsatt fin helg till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>