Platsbyggt kök

Det är med renovering skapar verkligen blodad tand, både för mig och sambon. Någon gång drömmer vi om att få renovera en stor våning eller kanske ett hus med bevarat platsbyggt kök från sekelskiftet. Om det inte finns bevarat verkar Byggfabriken vara dem som har bäst och störst utbud på tidsenliga kök. De har  precis uppdaterat sin köksavdelning på hemsidan och det finns massor av fina bilder att inspireras av. Kolla in här! Förutom själva köksinredningen som visas på bilderna älskar jag även den mörka fiskbensparketten, bordet, stolarna och så de vackra fönstrena.

Foto: Byggfabriken

4 reaktion på “Platsbyggt kök

  1. Hej, jag har också köpt mitt kök hos Svensnickare, kan varmt rekommendera dem, så gulliga och tillmötesgående, dessutom bättre priser och service än byggfabriken. De har helheten jag gillade med riktigt rina tak och golvlister. Vänliga hälsningar Karin

  2. Hej jag har också köpt mitt kök hos Svensnickare, kan varmt rekommendera dem, så gulliga och tillmötesgående, dessutom bättre priser och service än byggfabriken. De har helheten jag gillade med riktigt rina tak och golvlister. Vänliga hälsningar Karin

  3. Bor du i Göteborg eller i närheten så finns det en snickare som heter Sven snickare som är kanon duktig på platsbyggda kök. Där får du all hjälp från ritning till ett platsbyggt kök med den riktiga känslan. svensnickare.se Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>