Fåtölj

Vad hände här? Jag vet faktiskt inte! Mer än att vi var i behov av en fåtölj, en fåtölj som inte fick vara dyr men jag vill inte köpa något som känns halvbra och är halvbilligt. Hellre utan tills att plånboken tillåter ett fint men ack så dyrt drömköp. Igår var jag på Holmens Marknad i ett helt annat syfte och där stod den. Charmig, skön, blommig, billig men kanske lite väl sliten och tokig. Vi får se hur länge den får stanna här hemma..

Foto: Tant Johanna

9 reaktion på “Fåtölj

  1. Johanna va fin!! Älskar den där känslan när man hittar något oväntat som blir så där bra! Tror att du kommer ha en lång relation med den här.. :)
    Kram
    H.

  2. Jag tycker den var riktigt fin och charmig! Och mycket roligare än nåt massproducerat och billigt som sagt.

  3. Tokig helt klart men jag gillar! Student som jag är gillar jag även att hitta dem för en billig peng. Att de är lite slitna gör dem bara lite mer intressanta, de har en historia. Precis som stolen jag släpade hem igår! :)

    Kram Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>