Hallen del 2 – hemmakontor

Och så avslutar vi min arbetsplatsmani med mitt alldeles egna kontor hemma i vår hall. Här ser ni hur det såg ut före och under renoveringen. Jag är mycket nöjd med resultatet och så glad över att jag kom på idén med att sätta in fönstret och kasta ut garderoberna, det blev verkligen som ett extra rum!

Foto: Tant Johanna

16 reaktion på “Hallen del 2 – hemmakontor

  • Hej!
   Bockarna har tidigare tillhört en målare som använde dem till sin målarbänk men jag tror att de borde finnas på vanliga byggvaruhus så kan de ju stänkmåla dem själv. Skivan är från IKEA, vika amon tror jag att den hette.

 1. Pingback: Fånga dagsljuset | Tant Johanna

 2. Hej
  Vore så kul med ett inlägg med före- och efter-bilder i er fina lägenhet. Ni verkar ha gjort underverk! Så inspirerande!

 3. Verkligen fantastiskt fint! Skärmsläckaren till din Mac har jag läst om tidigare, vart skaffar man den? :)

 4. helt klart den snyggaste av dem alla! tusen tack för härlig arbetshörnsinspiration, du är bäst! mini

 5. Underbart Johanna! Fönstret är jättevackert! Åh vad jag längtar till vi får kan flytta in och fixa..Just nu är vår lägenhet upp och ner. Full av penslar, målarburkar och en massa slipdamm..

  Ha en bra dag!

  Kram C

  Blackbirdstyle.blogspot.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>