18 reaktion på “Skrivbord

 1. Ett litet tips; just det skrivbordet ligger ute på Blocket i Göteborg! Älskar f.ö. också Artilleriet… :-) Ha de’ fint

 2. Åh tack, dig kan man lita på :) Vilka himla bra tips – nu kan det bara bli en kanondag… oavsett väder ;) Kram och tack!

 3. SJUKT snyggt! :) I morgon ska vi ta en heldag i Göteborg – har du några tips på butiker man inte får missa? Artilleriet har jag ju förstått blir vår första destination ;) men finns det några fler?

  • Kul med en heldag i bästa Göteborg :) Här kommer mina tips (utöver Artilleriet): Krypton form på Vallgatan 17, Granit på Vallgatan 19, Rum för papper i Viktoriapassagen och Aschebergsgatan 24 Interiör på Aschebergsgatan 24. Har säkert missat något guldkorn men Artilleriet är verkligen bäst! Kram Johanna

  • Kul med en heldag i bästa Göteborg :) Här kommer mina tips (utöver Artilleriet): Krypton form på Vallgatan 17, Granit på Vallgatan 19, Rum för papper i Viktoriapassagen och Aschebergsgatan 24 Interiör på Aschebergsgatan 24. Har säkert missat något guldkorn men Artilleriet är verkligen bäst! Kram Johanna

 4. Ja visst är både lampan och skrivbordet galet snyggt. Jag såg det när jag var där häromdagen också. :) Roligt med Pariskartan också. En sådan fick följa med mig hem på senaste Köpenhamnsresan.

 5. Ja visst är både lampan och skrivbordet galet snyggt. Jag såg det när jag var där häromdagen också. :) Roligt med Pariskartan också. En sådan fick följa med mig hem på senaste Köpenhamnsresan.

 6. Ja visst är det helt sjukt fint! Jag gillar även sängbordet. Såg det när jag var inne på Artilleriet häromdagen och köpte lampan ;-), fast i svart..

  Ha en bra dag!

  Kram kram från Blackbirdstyle.blogspot.com

 7. Johanna! Det är så kul att du håller lågan uppe och uppdaterar även fast det är sommar och semestertider. Toppen!!

 8. Håller helt med – väldigt snyggt! Blir alltid så inspirerad när jag kikar in hos dig! Tack för det :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>