Fy

Idag känns jorden som en osäker plats att leva på, det blir så påtagligt när det händer så nära inpå.  Alla norrmän, norska bloggläsare, bloggvänner och inte minst lillebror som befinner sig i vårt grannland. Jag tänker på er idag!

Bild: Lena | KonfettiForm

3 reaktion på “Fy

  1. Hello, pleasant blog with pleasant information. I truly enjoy coming back here often. There is only one matter that riles me and that is the misfunctioning of comment posting. I usually get to 500 error message, and have to type the entry double.

  2. Fruktansvärt och ofattbart. Finner inga ord, de känns bara överflödiga. Mitt hjärta delar jag med alla norrmän, drabbade, nära och kära.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>