Weekly mix

Nu är semestern slut för min del, men jag är inte ledsen för det! Sommaren finns ju kvar och livet är härligt! Här kommer denna veckans Weekly mix:

Just nu ser jag Børge Mogensens stol J39 överallt! Personligen tycker jag att de är både snyggare och mer spännande än den lätt uttjatade “Y-stolen”. Dessutom går de fortfarande att få tag på till ett rimligt pris i patinerat skick, eller så finns det sprillans nya här. Jag kommer dock slå till på en gammal snygging!

Jag är  verkligen galen i sjalar, ser jag en som faller mig i smaken intalar jag mig själv att jag knappast kan leva utan den. Kärlek uppstod vid senaste besöket på h&m och denna fina blev min för 149kr.

Sanna som driver en utav mina favorit bloggar -hemma hos tod & lou är just nu nere i Barcelona och tipsar om ett B&B utöver det vanliga, nämligen hemma hos Lovis & Otilia. Av bilderna att döma verkar detta vara ett ställe helt i min smak och ska garanterat upplevas snarast möjliga.

Björk & Berries nya produktserie Green & Clean Spa är min favorit i badrumsskåpet. Doftar ljuvligt, är ekologiskt och Svensktillverkat. Kan knappast bli bättre!

Ni har väl inte missat att duktiga Weronica & Helena har uppdaterat En mammas dag med nya kategorier som kommer fyllas på efterhand? En av nyheterna är dagböckerna som uppdateras flitigt, jag gillar!

Hoppas att ni har haft en fin vecka! Kram Johanna

12 reaktion på “Weekly mix

 1. Pingback: Mot Barcelona | tantjohanna.se

 2. Pingback: En studio | Tant Johanna

 3. Ännu en måste-ha-sjal! Och stolar sär redan på min lista, love!

  Visst är weronica & Helena syvve!!
  Så mycket bra tips.

  Nu ska jag steka mina nyplockade sommarkantareller! Mums!
  Ulrika-kramar

 4. Tjolahopp.

  Finfina bilder tycker jag. Måste nog oxå ha den där snygg-sjalen från HM.
  Var tusan kommer ditt snygga halsband ifrån undrar jag?

  Ha de bra.
  /Marit

  • Hejhej,
   Tack snälla! Visst är den fin!
   Halsbandet är egentligen A´s men jag brukar sno det ibland :) Jag vet inte vad det är för varumärke men vet att det är köpt på Harvey Nichols i London för en massa år sedan.

   Ha det fint!
   Kram Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>