Vykort från Bohuslän

Vi spenderar de sista dagarna på vår semester uppe i “svärfar” och L´s stuga alldeles precis vid havet. Åh så härligt det är med svensk sommar!

Foto: Tant Johanna

8 reaktion på “Vykort från Bohuslän

  • Visst är det underbart!
   Måste varit samma kväll vi fotade solnedgången :) Färgerna var helt fantastiska, för många för att kunna fånga alla på kort.

   Kramar

 1. Vilka härliga bilder! Häftig lådmoppe eller vad den nu kallas :) och solnedgången – kan du inte skicka några såna hitåt mot oss i öster också??

 2. Men Johanna! Sitter här som en annan nattuggla och hoppar från blogg till blogg om inspierande hem och vackra ting.. Scrollar ner och ser att jag har kommit in på Din blogg, som jag inte ens visste att du hade. Fantastiskt fina bilder och det jag har sett av ditt hem ser helt fantastiskt ut! Huj, vad du är duktig :) Kommer definitivt att kika in här i fortsättningen! Ha en underbar sommar och njut av ledigheten! Många kramar från Ida :)

  • Men hej Ida! Så kul att du hittade hit och tusen tack för de fina orden. Hoppas att allt är bra med dig och att du njuter av sommaren. Massa kramar Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>