Just nu

Just nu njuter jag bara av att strosa omkring här hemma och göra saker som jag gillar allra bäst. Dricker kaffe ur favoritmuggarna, köper bröd från bästa da Matteo, bläddrar i nya koboken Jordens bästa käk, lagar god sommarsallad och sätter upp saker på väggarna. Ser ni förresten min fina ring? En ny favorit från Lite Kalabalik! Till råga på allt så kommer snart jordens sötaste unge hit med sina föräldrar.. Jippi!

Foto: Tant Johanna

26 reaktion på “Just nu

 1. Pingback: Lite Kalabalik i bloggvärlden » Lite Kalabalik

 2. Hej Johanna! Jag gillar din blogg stark och hittade ganska nyligen hit. Jag undrar var du hittat den fins meny-postern som du tejpat upp på väggen? Lite fransk bistrokänsla över den och något liknande skulle vara urfint i mitt ganska nyrenoverade kök.
  Hälsningar Mamma Mat

  • Hej Camilla!
   Välkommen :) Kul att du gillar min blogg!
   Det är faktiskt en meny från restaurang LeLe i Köpenhamn som jag fick ta med mig efter en middag där i våras. Så fort jag är på en restaurang med sådana snygga pappersmenyer frågar jag om jag skulle kunna få menyn. Ett tips!
   Kram Johanna

   • Tusen tack för svaret. För väl besöka LeLe i Köpenhamn och kolla in om menyerna fortfarande är lika snygga? Bor nära så det blir inga problem.
    Ha en fin dag!
    Hälsningar Camilla

 3. Så fint du har det! Lägg gärna upp fler bilder på köket =) Letar efter nya vardagsglas och funderar antingen på riktigt enkla eller såna från Grandpa..hmm

  Hittar inte ringen på Lite kalbaliks hemsida, finns den där?

 4. Som den posterlover jag är så går jag igång på idén att tejpa upp bilder på väggarna!
  Men… Vad använder du för tejp? Bor än så länge i hyresrätt och vill inte förstöra färgen på de nymålade väggarna, hyresvärdarna har en tendens att tjura ur då. Finns det någon extra bra variant att använda för att inte göra märken på väggarna?

  • Den svarta tejpen jag använder liknar vanlig eltejp men är köpt på panduro. Jag har även lite finare japansk tejp som finns att köpa på välsorterade pappersaffärer eller här: http://uguisu.ocnk.net/
   Dessa tejpsorter har inte gjort några märken på våra väggar så det är alltså fritt fram :)

 5. Åh vad mysigt det ser ut! Jag måste bara fråga vad det är för stora bitar som du har i din sallad.. framgår inte riktigt av bilden men det ser gott ut!!

  Tjingeling

  C

 6. Ser helt fantastiskt mysigt ut! Tack för gullig kommentar hos mig, tittar in hos dig också, fast jag inte skrivit på ett tag. Livet självt kom emellan ett slag. Får se vad som händer härnäst. Kram till dig!

 7. Visst är det en härlig känsla att komma hem efter en lyckad resa, men ändå känna “ååå vad fint det är hemma hos oss!”
  Extra kul när man är nyinflyttad, kan jag tänka. Fina bilder.
  Ulrika

 8. Underbart! Härligt o ha dig hemma igen:) Löjligt förtjust i serveringsvagnar men har tyvärr igen plats själv.. Ni ser ut att ha haft det fantastiskt o roligt se dig vackra du.
  Kram
  H.

 9. Snyggt, snyggt! Och jagtokgillar vagnen i rostfritt! Var har du hittat den? Fina bilder från la France också (fint med stockrosorna!) och roligt se dig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>