Veckan i France

Nu är vi hemma igen efter en vecka på Franska rivieran tillsammans med A´s mamma med familj. Så härligt vi har haft det! Tack än en gång bästa M&K för denna veckan, det kommer helt klart bli ett minne för livet. Veckan har bestått av poolhäng, salta bad, goda middagar och så ett x antal portioner crème brulée. Undra hur många jag kan äta innan jag tröttnar? Alldeles för många gissar jag på. Vill också tacka alla mina underbara läsare för de fina kommentarerna ni lämnar och för att ni kikar in här även fast uppdateringen varit dålig. Men nu blir det andra bullar! Ska genast svara på era kommentarer/mail och har massa idéer till inlägg som ska publiceras. Som ni ser bjuder även på en osminkad och lycklig bild på självaste tanten, tänkte att det kunde vara kul för er att se vem det är som sitter och knåpar ihop allt till denna bloggen..

Foto: Tant Johanna och A

13 reaktion på “Veckan i France

 1. Välkommen hem, fina, fina Johanna! Jag har saknat dig :) Kul att du visar bild. Mer sådana, säger jag! På dig. Vacker som en dag, osminkad och allt.

  Sjalen Johanna, tror du det finns fler kvar? Jag tror jag ringer till Modefabriken och hör efter.. Jäklar den är ju bara för fin!

  • Tack bästa du! Jag har saknat dig med :) Så kul att kolla ikapp på alla inlägg som har postats sedan jag åkte.
   Haha, tycker du det! Tack :) Vi får se hur det blir med den saken..

   Nej! Sjalen finns tyvärr inte kvar. De kommer tyvärr inte få in fler heller. Men den är från Lise Sandahl, heter Vintage Scarf och finns på Bubbleroom för 1/2 priset just nu. Kolla in här: http://www.bubbleroom.se/tjej/lise-sandahl/vintage-scarf-blue. Det är dock den blå varianten, jag har pink eller red, men alla är ju helt olika så det kanske inte spelar någon roll.
   Hoppas att du hittar en!
   kram J

 2. My oh my! Vilka ljuvliga bilder tanten! Och du är så fin (boho:ad ser jag;)! Osminkat lyckligy glad. Det gillar jag.
  Din sjal är ljuvlig. LJUVLIG! (var hittar man den?)
  Ses snart igen – spännande med alla up’n'coming inlägg. Kram / Ulrika

  • Tack snälla u.!
   Självklart är jag boho:ad. I love them :)
   Sjalen är från Lise Sandahl och har tidigare funnits i A´s butik men är nu slut. Såg att den finna på Bubbleroom för 1/2 priset! Skynda fynda!
   Kram tanten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>