Bloglove – Hannas Room

Nu är det dags för lite bloglove igen tycker jag! En utav mina absolut favorit bloggar just nu är fantastiska Hannas Room. Här finner jag inspiration i  en härlig mix av inredning och mode. Jag blir så sugen på att sätta igång med att få upp saker på väggarna här hemma när jag ser hennes fina bilder fästa med tejp. Kolla in här för ännu mer inspiration. Tack för en bra blogg Hanna!

Foto: Hannas Room

5 reaktion på “Bloglove – Hannas Room

  1. Jag håller med, Hannas Room gör en aldrig besviken och kan kombinera mode, inredning, vardag, stil och smak på ett snyggt sätt! Fem tummar upp (även för dig såklart)!

  2. Tjohoo va du gör mig glad!! Nästan löjligt glad:) Du gjorde precis min första dag på semester ännu bättre! Johanna jag tror du vet att följer din blogg och älskar den! Framför allt smittas jag av din härliga energi och ärliga intresse för inredning och stil.
    Tack Fina Tanten.
    Massa kramar
    H.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>