Weekly mix

Det blev visst lite tyst har på bloggen över midsommar, mycket att göra på jobbet, ett härligt bröllop på midsommarafton, fix i lägenheten och lugn vid havet bidrog till att tiden inte riktigt har räckt till. Men nu kör vi som vanligt igen!

Köket är nu i stort sett klart, bara liite smådetaljer kvar att fixa. Vi hittade till slut det perfekta grå väggfärgen, nämligen silverpil från alcro som har ett fint utbud av olika grå nyanser. En annan fin nyans är fjäder som vi har använt till alla lister i lägenheten.

I augusti släpps anteckningsblock och kort av Therese Sennerholt för Bookbinders Design. Succé tror jag på!

Älskade hav! Tur att vi bor så nära varandra.

Hos fina bloggen Hannas Room hittade jag denna underbara bild. Jag är på jakt efter precis en sådan lampa att ha ovanför köksbordet, någon som har tips på vart jag kan hitta liknande?

Glöm inte att tävla om det fina fatet Einar, imorgon utses en vinnare! Klicka in här för att lämna ditt bidrag.

Hoppas att ni har haft en fin vecka! Kram Johanna

9 reaktion på “Weekly mix

 1. Gudars så snyggt köket ser ut! Och vi har visst likadana soffor ser jag :) Golvet ser ju jättefint ut.

  Låter som du har haft en alldeles strålande helg!
  Kramar Sofia

 2. Silverpil, det ska jag kolla in imorgon,har letat rätt grå nyans till mitt trägolv som ska läggas i nya köket nu på semestern
  Jättesvårt med grått, finns hur många nyanser som helst
  Ditt kök ser ut o bli jättefint
  Ha en riktigt bra vecka

 3. Låter som en härlig helg, Johanna!
  Jag ÄLSKAR bilderna från ert kök! Åhh!

  Och du jag vet att http://www.stilinredningochdesign.se har en liknande lampa som den i barnrummet. Från House Doctor. Jag har sett den in real life och den är RIKTIGT fin. Kolla in.

  Så roligt att se dig sist. Hoppas det blir fler gånger och att jag då också kan stanna länge…. Kramar till fina, goa dej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>