En dag i Stockholm

Idag har jag varit i Stockholm över dagen och hunnit med en hel del roliga grejer. Här kommer en snabb uppdatering, fortsättning följer! En god lunch lagad av självaste Lotta Lundgren i samband med att Höganäs Keramik lanserade sina nya espressokoppar och tallrikar. Mycket gott och fint! Sedan blev det ett trevligt besök på Elle Interiörs kontor, så kul det var att få en inblick i hur tidningen blir till och träffa den goa redaktionen. En sväng på stan hann jag också med, bland annat till Garbo Interiors och Gamla lampor. Nu är det sova som gäller!

Foto: Tant Johanna

8 reaktion på “En dag i Stockholm

  1. Pingback: Höganäs Keramik | Tant Johanna

  2. En sån härlig dag du verkar ha haft! Önskar jag också fick äta lunch som Lotta gjort…hon är ju så grymt skön!
    Hoppas du har det bra och att renoveringen flyter på som ni vill.

  3. Åhh, vilken härlig lokal -massa roliga loppis-prylar. Kanske kan bli en tur dit när jag ska till Stockholm på semestern i sommar.

    Tack för inspiration!
    Kram SOfie

  4. Nu var det ett tag sedan jag kommenterade, men jag läser i vanlig ordning allt. Tycker att du har funnit ett fint flow på bloggen där ditt egna öga arbetar för att vaska fram guldkorn. Heja! Härligt med en fin dag i Stockholm också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>