Bloggträff hos Malin

Igår var jag i vackra Borstahusen hos Malin på en liten bloggträff. Så härligt inspirerande det är att få träffa andra som befinner sig i samma lilla bubbla som en själv. Malin och hennes familj bor fantastiskt fint i ett gammalt tegelhus, lyxigt nära havet! Sedan köpet 2006 har huset genomgått en totalrenovering och är idag ett hem helt i min smak, personligt, levande och designklassiker får samsas med loppisfynd. Kan ni gissa om jag blev väldigt sotis på Malins fina skrivbordsstol som hon dessutom fyndat! De fina bilderna har Anna-Malin tagit och fler finns att se hos henne. Tack Mvh Borstahusen, Helt Enkelt, Kviddevitt, Stil- Inredning & Design och Enkla Ting för en superdag! Jag fick även med mig en leverans från Lite Kalabalik, men det berättar jag mer om i ett senare inlägg..

Foto: Anna-Malin/Helt Enkelt

6 reaktion på “Bloggträff hos Malin

 1. Hejsan Johanna….
  Ville bara säga att det var mysigt att träffa dig, den korta tiden jag kunde vara med, så är det när barnvakten blir sjuk….. Men jag hoppas att vi ses snart igen….. Ha en underbar midsommar…..
  Kram Kajsa

 2. Er bloggträff – vilken lyx!
  Önskar jag bodde närmare … ;)

  Hur går det med er renovering?

  Trevlig midsommarvecka!
  Kram, lilla.u

 3. Tusen tack själv!! Verkligen supertrevligt att träffa dig. Jag känner mig lite peppad att ta tag i vissa saker nu ;)
  Hoppas vi kan göra om det.

  Ha en fin vecka.

  Stor kram
  Anna-Malin

 4. Vad mysigt med bloggträff…, det är härliga tjejer och vilket hem Malin har..

  Kram Helena.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>