Mera Malmöhem

Bolaget har en hel del lägenheter till salu just nu, förutom lägenheten jag skrev om häromdagen finns ytterligare en fin som jag gillar. Kolla in här för fler bilder! Jag tycker personligen att Bolaget håller högst nivå när det gäller styling och snygga bilder på objekt som är till salu. Ni har väl förresten inte missat Bolaget Inspiration där de har samlat allt fint från deras sålda lägenheter på ett och samma ställe? Inspirationstips men varning för att tiden bara försvinner när man klickar omkring..

Foto: Bolaget Fastighetsförmedling

5 reaktion på “Mera Malmöhem

  1. Hej Johanna!
    Vad kul att du gillar oss och våra bilder! Vill bara nämna att vi heter inget annat än BOLAGET, och vår inspirationssida Bolaget Inspiration – så att dina läsare hittar rätt.

    Mvh Charlotta Jörgensen
    Marknadschef
    BOLAGET

  2. Tack för en mycket inspirerande sida! Har sett dessa fina bilder med dess inredning hos någon annan också men nu bara måste jag få veta var det går att hitta tyget som hänger i fönstret på sovrumsbilden. Gillar det starkt. Tack:)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>