Malmölägenhet utöver det vanliga

Har ni sett vilken lägenhet som just nu ligger ute till försäljning på Bolaget! Tydligen tillhör den Nina Persson i The Cardigans med familj som nu ska flytta från denna fantastiska lägenhet. Vilken charmig och personlig lägenhet! Jag blir genast nyfiken på vart de ska flytta istället. Någon som vet kanske?

Foto: Bolaget via Daniella Witte

16 reaktion på “Malmölägenhet utöver det vanliga

 1. Pingback: Malmölägenhet till salu igen | tantjohanna.se

 2. Pingback: Mera Bolaget-golv | Husligheter

 3. Känns lite osvenskt, skönt liksom. Kanske är det de mörka golven, den lite röriga tavelväggen… Gillar’t!

 4. Pingback: Mera Malmöhem | Tant Johanna

 5. Oavsett om Nina bor där eller inte så var det en himla fin lägenhet.
  Blir nyfiken på vilket nummer av Elle interiör det var med i. Har varit prenumerant i några år, men minns inte just det här. Skulle vara kul att plocka fram tidningen och bläddra fram det : )

 6. Åh så grymt fint att jag svimmar. Personligt, roligt och annorlunda. Älskar sånt!
  Tack för superinspiration, som alltid. Kram/ Jennifer

 7. härligt personligt tycker jag. Och gött med en gammal tjock-tv mitt i alltihop! Kände också igen det, ett favoritreportage helt klart.

 8. Lägenheten är sååå fin! Vet tyvärr inte vart de flyttar… Väldigt god smak oavsett :)

  Kram Sofie

 9. Tänkte skriva exakt samma inlägg som Carina. Reoportaget i ELLE är mitt absoluta favoritinredningsreportage genom tiderna. Och jag gissade också att det var Nina Perssons. :-)

 10. god kväll! för ett par år sedan (tror jag nog att det var) läste jag om lägenheten i en tidning (troligtvis ELLE interiör). då stod det inte vem lägenheten tillhörde, men jag av någon anledning trodde jag att det var Nina Perssons. och tänk, så var det visst. kul. och härlig blogg du har!
  //carina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>