Hemma hos Synnöve Mork

Trots min senaste förälskelse i svartvita hem faller jag platt när jag påminns om detta hus. Jag älskar allt! Sommarhuset på Gotland tillhör inredaren och formgivaren Synnöve Mork. Jag hittade det först i Stellan Herners portfolio för något år sedan och nu har dn bostad gjort ett reportage fotat av Thomas Karlsson. Kolla in den underbara glasverandan, kakelugnarna, den lummiga trädgården och så allt annat förstås. En annan läsvärd artikel från 2007 om Synnöves tankar kring inredning hittar ni här!

Foto:Stellan Herner & Thomas Karlsson för dn bostad

3 reaktion på “Hemma hos Synnöve Mork

  1. Pingback: Synnöve Morks sommarhus | tantjohanna.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>