6 reaktion på “Fortsatt svartvitt

  1. Pingback: Blackbirds kitchen | tantjohanna.se

  2. It’s always so beautiful the basic white of the floor, wall, doors, books shelfs etc. in combination whit the furniture. Thank you for sharing.

  3. Hej Johanna!
    Ja jag kämpar verkligen med det där trädet:) Just nu har jag vattnat lite för mycket men det får visst aldrig torka. Då dör det. Jag har inte heller planterat om det ännu men hål i botten på krukan och citrusjord ska det vara. Jag är ingen expert men det är de råd jag fått:) Lycka till fina du.
    Kram
    Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>