Venice by Vlademir Dubko

Detta hem på Kungsholmen återkommer jag ständigt till när jag funderar på hur det ska vara här hemma, egentligen har jag inte varit så stilren i min stil tidigare men hem som detta och detta får mig att vilja slänga ut all “skit” och bara inreda i vitt, svart och naturtoner. Vi får se hur det blir med den saken, jag har nämligen en tendens till att vara lite schizofren i stilen men som en start till ett stilrent hem vill jag gärna införskaffa denna poster och hänga ovanför vår säng. Postern vid namn Venice är gjord av Vlademir Dubko och finns att köpa på Wonderwall

Foto: Pia Ulin/Lotta Agaton och Wonderwall Vlademir Dubko

2 reaktion på “Venice by Vlademir Dubko

  1. Hej hej!

    Jag håller helt med dig! Detta hemmet är helt fantastiskt. Jag har också det i baktanken då jag fixar hemma ;-)

    Jag såg att du hade svarat mig ang serveringsvagnen…Sorry jag hade helt missat det. Tack för tipsen iallafall ;-) Jag ska genast kolla!! Självklart får du blogga om mitt hus..Bara kul. Sköna Hem kommer och fotar nästa vecka också ;-)..

    Må så gott!

    http://www.charlottegoteborg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>