Ett rum blev två

Vilken vecka vi har haft! Jobb, renovering till sent på nätterna och så en himla massa annat att fixa med. Därför har det tyvärr varit ovanligt tyst här men det ska jag ta igen med råge!  Här kommer lite bilder från vårt vardagsrum och sovrum, som från början var ett enda stort rum. Som ni ser har dörren fortfarande inte blivit ommålad men det ska jag ta tag i någon regnig dag när vi har flyttat in. Igår behandlande vi golvet, idag ska listerna sättas upp och småfix ska göras för imorgon går flyttlasset. Äntligen!

Foto: Tant Johanna

16 reaktion på “Ett rum blev två

 1. Pingback: Vardagsrummet | tantjohanna.se

 2. Grymt snyggt! Golvet e även det så vackert! Vi har också köpt dubbeldörr som vi ska ha in till vårt kommande badrum. Kommande kan betyda allt från 1 -10 år :)

  Klart vi ses den 18/6. Ska bli superkul!

  Kram på dig
  Madde

 3. Det blir ju så fint, så fint! Och köket Johanna, det där helkaklade! Ni är grymma! :D

 4. Wow! Vad duktiga ni är, ni har jobbat på ordentligt. Vilken skillnad det blev med golvet, super nice. Ser med spänning fram emot fler före och efter bilder :)
  /J

 5. Otroligt vilken skillnad ett fint golv gör… Kul att ni satte in en gammal dörr. Lycka till med flytten!

 6. Skitsnyggt! Vi ska faktiskt göra samma sak. Vi har dock redan ingångar till
  båda ändar.. lite tråkigt tänker jag nu när jag ser dörrarna! Ursnyggt. Vi funderar på liggande panel istället för gips.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>