Ett rum i tre bilder

Jag faller ofta för bilder som visar andra väggfärger än vitt, med hemma fegar jag ur.. Det är en nog kombination med att jag inte riktigt kan bestämma mig blandat med att jag är rädd för att jag ska tröttna. Men om jag någon gång ska testa något annat än just vitt ska jag lägga dessa bilder på minnet, ljust mintgönt är ju så fint! Gillar det speciellt mycket när man blandar ihop det såhär med trärent, svart och så vitt!

Bilder: Stadshem mäkleri

12 reaktion på “Ett rum i tre bilder

 1. Känner igen det där men nu har jag äntligen målat lite. Men jag drog på ordentilgt:) Acnerosa hall har vi nu mera, blev ganska nöjd faktiskt. Tycker hallen är ett jättebra ställe att börja med. Känns inte så jobbigt att måla om när man tröttnat.
  Hanna

  • Nej, det gör jag faktiskt inte! Jag tycker vitt är perfekt som bas och sedan kan man alltid blanda in andra färger efter humör och årstid.
   Ha det fint,
   Johanna

  • Nej, det gör jag faktiskt inte! Jag tycker vitt är perfekt som bas och sedan kan man alltid blanda in andra färger efter humör och årstid.
   Ha det fint,
   Johanna

 2. hej! Superfint! Jag e precis som du rädd för att jag ska tröttna.

  Då kommer du älska Malins sovrum, för där är en fondvägg i denna färg!

  Kram Madde

 3. Jättefint, jag såg inte ens att det var mintgrönt, förrän jag läste din text, och det gör ju färgen ännu mer spännande! Nice!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>