Ännu mer DIY

Det måste vara arbetet med lägenheten som triggar igång min pyssliga ådra, för jag är så sugen på att få tid att sätta mig vid skrivbordet och pyssla med massor av olika projekt. Idag hittade jag denna idén, tänk vad fint det skulle vara att spraymåla skaften på några av de nysilverbestick jag har liggandes i olika milda pastellfärger och vitt!

Foto: Ladies and Gentlemen via Creatively Christy via Hello, I`m Tiger

14 reaktion på “Ännu mer DIY

  1. Det där var ju en superidé! Jag har en hel kartong meed gamla bestick i garaget. :)

    Tack för tips! //Helena

  2. Kul idé! Ser fram emot att få ta del av dina pysselprojekt framöver. Än så länge funkar större projekt alldeles utmärkt som underhållning. Lägenhetsrenovering t ex.
    Grattis i efterskott förresten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>