Köket del 2

Kökets förvandling är på god väg! Nytt golv har nu lagt in i hela lägenheten, vi har ställt köket på ben, kaklingen är i stort sett klar och ser ni det hålet i väggen på första bilden? Det är nu utsågat och fönstret är på plats. Tanken var från början att vi bara skulle byta ut handtagen, sedan var vi inne på att snickra nya luckor men nu funderar vi på att byta ut hela stommen till en sprillans ny. Varför inte, när allt annat blir nytt och fint? Ja, lite sådana är vi! När vi väl är igång ser vi inga hinder utan vi kör helst på tills plånboken skriker tvärstopp.. Vi får se hur det blir, ska fundera lite till men innan helgen måste vi bestämma oss. Fortsättning följer!

Foto: Tant Johanna

7 reaktion på “Köket del 2

  1. Pingback: Köket del 3 | Tant Johanna

  2. Tack för era fina hälsningar!
    Sara: Precis så ja :) Tack! Självklart ska vi ha svarta fogar.

  3. Jag svimmar nästan lite av avund! Köket ser ut att vara på god väg mot ett härligt cleant och “restaurangigt” kök som får mina tankar att vandra söderut mot frankrikes kontinentala stil t ex. precis så som jag själv skulle vilja ha det om inte våran bostadsrätt besod av 1711 vinklar och ett minikök. La-la-love kaklet! Säg att ni ska ha svarta fogar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>