Weekly mix

Våren försvann lite denna veckan, men vad gör det när man som vi bara jobbar och renoveringshetsar dagarna i ända? Idag kunde vi ändå se slutet på det hela, det kommer gå fint. Två tuffa veckor till bara.. Sen så, lagom till att allt är klart hoppas jag på att sommaren är här för att stanna.

Nu längtar jag efter min cykel som finns kvar i mammas skjul, efter vår renoveringshets måste jag ta tag i att fixa iordning den!

Emma har uppdaterat sin grymma Stockholmsguide och med i listan över restauranger fanns snygga resturang B.A.R som garanterat ska få ett besök av mig nästa gång jag är i huvudstaden. Kolla in hela Emmas guide här!

Lilla.u lockade med sommarerbjudande på hennes fina handgjorda boho.chic.örhängen och jag slog äntligen till på ett par i färgen pink. Nu är de påväg hem till mig och jag läängtar..

En gammal klok lärare som undervisade vår klass i kommunikation sa alltid en massa bra saker som jag fortfarande bär med mig, bland annat att våra största hot mot oss själva är rädsla och nervositet. Väldigt sant och viktiga ord för mig!

Jag blev ett år äldre och en vacker tekopp rikare. Tack A!

Jag har tidigare varit på gång att köpa en serveringsvagn, den fick då inte riktigt plats och glömdes bort lite. Men efter ett jag fick syn på denna bilden har jag nu hittat den perfekta platsen i vårt nya kök. Nytt besök på det stora varuhuset blir det i veckan och då ska vagnen få åka med hem..

Hoppas att ni har haft en fin vecka. Kram Johanna

9 reaktion på “Weekly mix

  1. Så roligt att du tipsar om lilla.u! Min kusin tipsade mig om henne för några veckor sen men då föll det bort ur minnet. Kul att äntligen hitta dit, hon gör verkligen superfina saker!

  2. Vilka snyygga örhängen, måste kolla in :)) Gör ju en smycken själv och man kan ju aldrig få för många ;)

    Vilken snygg vagn, önskade att jag fick plats!

    Kramar Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>