En sommardröm

I senaste Elle Interiör finns ett helt fantastiskt reportage från en ateljé på Millesgården på Lidingö i Stockholm. Inspirerad av modetidningar och den gåtfulle modedesignern Martin Margielas tankar och uttryck har Nanna Lagerman valt ut och satt ihop saker till inredningsreportaget med sommarkänsla. Vilken fullträff hon har lyckats med!  Jag kan bara sitta och stirra på bilderna i tidningen och upptäcker nya fina detaljer och prylar för varje gång..

Foto: Philip Karlberg & Styling: Nanna Lagerman

2 reaktion på “En sommardröm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>